ΑΚΕΛ: Διαδηλώνει απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης - Δήλωση Στεφάνου (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το ποτήρι της αγανάκτησης της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει, τονίζει το ΑΚΕΛ

Το ποτήρι της αγανάκτησης της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει, τονίζει το ΑΚΕΛ, και με αφορμή την παύση του Γενικού Ελεγκτή, διοργανώνει την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό εκδήλωση κατά του συστήματος της διαφθοράς και της συγκάλυψης.

Με δήλωσή του, ο ΓΓ της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου καλεί «όλους τους πολίτες που ασφυκτιούν από την κατάσταση να διαδηλώσουν μαζί μας».

Ολόκληρη η δήλωση Στεφάνου: 

Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις με την παύση του Γενικού Ελεγκτή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μένει απαθής απέναντι στο σύστημα θεσμικής διαπλοκής και διαφθοράς που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια από τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού.

Ένα σύστημα που εκθέτει σοβαρά τη χώρα μας διεθνώς.

Ένα σύστημα που σπέρνει την καχυποψία της κοινωνίας απέναντι στους θεσμούς και υποβιβάζει το κράτος δικαίου.

Ένα σύστημα που συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και προστατεύει τους πρωταγωνιστές τους εμποδίζοντας τον έλεγχο, τη διαφάνεια και την λογοδοσία.

Το ποτήρι της αγανάκτησης της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει. Εμείς συνεχίζουμε να στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι στο Σύστημα Διαφθοράς και Συγκάλυψης.

Απαιτούμε να σπάσει το απόστημα των σκανδάλων. Ο Πρόεδρος και η κυβέρνησή του έχουν την πρώτιστη και καθοριστική ευθύνη γι’ αυτό.

Η διαπλοκή και η διαφθορά δεν αντιμετωπίζονται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις τις οποίες ποτέ κανείς δεν είδε από μέρους των κυβερνώντων.

Στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης. Με αυτή την απαίτηση θα διαδηλώσουμε την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό. Καλώ όλους τους πολίτες που ασφυκτιούν από την κατάσταση να διαδηλώσουν μαζί μας.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play