Σε αγορά μετοχών της Τράπεζας Κύπρου, προχώρησε η Eaton Vance Management.
Τράπεζα Κύπρου: Πάνω από το 3% η συμμετοχή Eaton Vance Management
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ΧΑΚ, το ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας αυξήθηκε στο 3,02% από κάτω του 3% προηγουμένως.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ΧΑΚ, το ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας αυξήθηκε στο 3,02% από κάτω του 3% προηγουμένως.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







