Εκλογές ΕΔΕΚ: Ποιοι υπογράφουν τη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασίου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Header Image
Χαννίδης, Μορφάκης, Μυριάνθους υπογράφουν τη δήλωση στήριξης.

Λήγει σήμερα η ώρα 1 μ.μ. η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΔΕΚ.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασίου έχει κλειδώσει και οι πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι υπέγραψαν τη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασίου ηχηρά ονόματα του κόμματος.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται τα ονόματα του γενικού διευθυντή ΕΔΕΚ Μορφάκη Σολομωνίδη, της προέδρου της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης Ρούλας Μαυρονικόλα, του προέδρου της ΔΕΟΚ Στέλιου Χριστοδούλου, του προέδρου της Νέας Αγροτικής Κίνησης Τάκη Χριστοδούλου, του βουλευτή Πάφου Ηλία Μυριάνθους, του ιστορικού στελέχους και ιδρυτικού μέλους της ΕΔΕΚ αλλά και συνεργάτη του Βάσου Λυσσαρίδη Άρη Μαυροσκούφη, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Χρίστου Σταυρίδη, του μέλους του Πολιτικού Γραφείου Πέτρου Στυλιανάκη, του μέλους της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου Θέμη Φιλίππου, του μέλους του Πολιτικού Γραφείου Μάριου Χαννίδη, του προέδρου της Σχολικής Εφορείας Πολεμιδιών Βασίλη Βασιλείου, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Λύσανδρου Λυσάνδρου και του εκτελεστικού διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ Νικόλα Φιλίππου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την προεδρία της ΕΔΕΚ θα διεξαχθούν την 1η Ιουνίου.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play