Η Unicars υποδέχτηκε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στον μεγαλύτερο εκθεσιακό multibrand πολυχώρο της Κύπρου

Header Image

Ο νέος εκθεσιακός πολυχώρος στη Λευκωσία παρουσιάζει τα brands VW, Audi, SEAT, CUPRA και Skoda σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα των κατασκευαστών και προσαρμοσμένα σε νέα αναβαθμισμένα ψηφιακά και σχεδιαστικά πρότυπα...

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, η Unicars υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις εντυπωσιακές και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας μία μοναδική εμπειρία στην νέα εποχή της αυτοκίνησης. Οι πολυάριθμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους νέους και ανανεωμένους χώρους απολαμβάνοντας τις μοναδικές καινοτομίες που κάνουν την επαφή του πελάτη με το αυτοκίνητο μοναδική.



Όπως δήλωσε η CEO της Unicars κυρία Χριστιάννα Διογένους: «Η μετάβαση στην νέα ψηφιακή και ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει φέρνοντας αυξημένες απαιτήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήσαμε ένα καινούργιο εκθεσιακό multibrand πολυχώρο όπου οι πελάτες μας θα βιώνουν μία νέα και μοναδική εμπειρία ανάλογη των premium υπηρεσιών που προσφέρουμε. Έχουμε εφαρμόσει τις πλέον σύγχρονες σχεδιαστικές, ψηφιακές και τεχνολογικές καινοτομίες προκειμένου να κάνουμε το ταξίδι των πελατών μας συναρπαστικό σε έναν ενιαίο χώρο. Η νέα εποχή της αυτοκίνησης είναι ήδη εδώ και εμείς είμαστε από καιρό προετοιμασμένοι να την υποδεχτούμε. Συνεχίζουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των πελατών μας».

Στον νέο εκθεσιακό χώρο, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του πελάτη που συνδυάζει την ψηφιακή εμπειρία με την εξαιρετική προσωπική επαφή. Στον πολυχώρο, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών και συμβατικών αυτοκινήτων καλύπτοντας όλο το φάσμα των καταναλωτικών αναγκών με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από τις διαθέσιμες ψηφιακές πλατφόρμες, ο επισκέπτης μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του όπως εκείνος επιθυμεί και βάσει των δικών του ξεχωριστών προτιμήσεων. Και φυσικά να το παραλάβει σε ειδικούς και ολοκαίνουργιους χώρους που έχουν υιοθετήσει τα επιμέρους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε μάρκας, κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική.

Η Unicars παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά την CUPRA, την νέα μάρκα του Ομίλου Volkswagen που έχει ήδη κάνει την παρουσία της αισθητή με το εντυπωσιακό FORMENTOR. Μία μάρκα που ήρθε για να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό στους πελάτες.

Ένα νέο και μοναδικό ταξίδι εμπειρίας ξεκίνησε και η Unicars υπόσχεται να συνεχίζει να οδηγεί με επιτυχία τις ιστορίες των πελατών της!

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play