7χρονος επινόησε ένα απλό παιχνίδι με κάρτες - Σήμερα είναι έφηβος και εκατομμυριούχος (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο 15χρονος Άλεξ Μπάτλερ από το Σιάτλ είναι πλέον εκατομμυριούχος χάρη σε ένα παιχνίδι με κάρτες που επινόησε όταν ήταν μόλις 7 ετών, το Taco vs. Burrito.

Ο νεαρός επιχειρηματίας σκέφτηκε «τυχαία» αφού ως παιδί περνούσε πολύ χρόνο παίζοντας παιχνίδια με κάρτες με την οικογένειά του. Χάρη στη φαντασία του πάντα δημιουργούσε και πειραματιζόταν με νέα παιχνίδια.

Ακριβώς αυτή η δημιουργικότητά του ήταν που έκανε τους γονείς του, Λέσλι Πίρσον και Μαρκ Μπάτλερ, να σκεφτούν ότι το παιχνίδι με τις κάρτες που επινόησε θα μπορούσε μία μέρα να καταλήξει ακόμα και στα ράφια των καταστημάτων. Έτσι, ξεκίνησαν μία καμπάνια σε μια ιστοσελίδα τύπου GoFundMe για να καλύψουν το κόστος της παραγωγής.

Η οικογένεια κατάφερε να συγκεντρώσει 25.000 δολάρια και με αυτά δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση, την Hot Taco Inc., επέλεξαν έναν κατασκευαστή και τελικά έβαλαν το παιχνίδι στην Amazon όπου πωλείται προς 20 δολάρια το κομμάτι.

Μέχρι το 2018, η οικογένεια κέρδισε σχεδόν 1,1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τους Seattle Times και σήμερα το Taco vs. Burrito είναι ίσως το δημοφιλέστερο παιχνίδι σε πωλήσεις στην Amazon.

Τι ονειρεύεται να πάρει ο μικρός που επινόησε το δημοφιλές παιχνίδι με κάρτες

Πρόσφατα, ο Μπάτλερ το πούλησε στην εταιρεία PlayMonster με έδρα το Ουισκόνσιν για ποσό το οποίο δεν έγινε γνωστό. «Δεν ήταν ποτέ κάτι με το οποίο ήμουν δεμένος ή κάτι τέτοιο», είπε ο έφηβος στους Seattle Times. «Δεν είναι πολύ σημαντικό για μένα. Απλώς ήθελα να βγάλω τα περισσότερα χρήματα από αυτό». Όταν ρωτήθηκε τι θέλει να κάνει με τα χρήματα, ο 15χρονος δήλωσε ότι ονειρεύεται να πάρει μία Lamborghini.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play