Γιατί ο Κουλίας επιμένει ότι το ΔΗΚΟ θα πρέπει να κατέλθει αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές, προκαλώντας εκνευρισμό στο Προεδρικό;

Header Image

Γιατί ο Κουλίας επιμένει ότι το ΔΗΚΟ θα πρέπει να κατέλθει αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές, προκαλώντας εκνευρισμό στο Προεδρικό; Για διάφορους λόγους, με πρώτο και καλύτερο ότι αυτή η πρόταση εξυπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα του κόμματος. Αν δηλαδή το ΔΗΚΟ κατέλθει αυτόνομα, σίγουρα μια υποψηφιότητα Νικόλα θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί από το ΑΚΕΛ. Δεύτερον, το κόμμα εκ του ασφαλούς θα κρίνει και θα αποφασίσει για τον νικητή στον δεύτερο γύρο παίρνοντας και τα ανάλογα ανταλλάγματα. Υπάρχει και μια τρίτη εξήγηση που αφορά προσωπικά τον Κουλία. Στις πρόσφατες βουλευτικές το Προεδρικό προωθούσε τον αντίπαλό του στην επαρχία Αμμοχώστου, αλλά ο Κουλίας κατάφερε να κερδίσει. Δεν ξεχνά όμως και αν μπορεί τιμωρεί. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.