Στη σύλληψη δέκα προσώπων για διάφορα αδικήματα προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομία, στο πλαίσιο των προληπτικών επιχειρήσεων της, κατά τις οποίες ανακόπηκαν για έλεγχο 494 οχήματα και ελέγχθηκαν 641 πρόσωπα.
Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα πέρασαν οι Αρχές μέσα σε ένα βράδυ - Για ναρκωτικά, αλκόολ και άλλες τροχαίες παραβάσεις
Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους της Αστυνομίας έγιναν 330 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις, ενώ προέκυψαν και 31 διερευνώμενες υποθέσεις τροχαίας. Από τις καταγγελίες, οι 106 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων κατακρατήθηκαν 18 οχήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλλήψεις αφορούσαν, μεταξύ άλλων, αδικήματα παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και τροχαίες παραβάσεις.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκαν σε καίρια σημεία αστικών περιοχών, διενεργήθηκαν επίσης 39 έλεγχοι σε υποστατικά, κατά τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία.
Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους της Αστυνομίας έγιναν 330 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις, ενώ προέκυψαν και 31 διερευνώμενες υποθέσεις τροχαίας. Από τις καταγγελίες, οι 106 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων κατακρατήθηκαν 18 οχήματα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν 157 έλεγχοι αλκοόλης, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες, καθώς και δύο προκαταρκτικοί έλεγχοι νάρκοτεστ, με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







