Καταιγιστική η Παρί - Ροζ μαλλί ο Νεϊμάρ, εκνευρίστηκε ο Εμπαπέ - BINTEO

Header Image

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέτριψε με 5-0 τη Μονπελιέ, βαδίζοντας προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ωστόσο ο εκ των σκόρερ, Κιλιάν Εμπαπέ, εξέφρασε τη δυσφορία του προς τον Τόμας Τούχελ, όταν αντικαταστάθηκε

Καταιγιστική ήταν η Παρί Σεν-Ζερμέν κόντρα στη Μονπελιέ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 και τη συνέτριψε με 5-0 στο Παρκ ντε Πρενς. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν συνάντησε αντίσταση κι άνοιξε το σκορ μόλις οκτώ λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Πάμπλο Σαράμπια, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με την αποβολή του Μπερτό στο 17'.


Ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στον Άνχελ Ντι Μαρία στο 41ο λεπτό για το 2-0 της Παρί, η οποία διεύρυνε το προβάδισμά της πριν πάει στο ημίχρονο με αυτογκόλ του Κονγκρέ στο 44ο λεπτό. Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε δίχτυα στο 57ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νεϊμάρ, ωστόσο ο Τόμας Τούχελ τον αντικατέστησε με τον Μάουρο Ικάρντι ύστερα από δέκα λεπτά για να τον ξεκουράσει.


Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Εμπαπέ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του προς τον Γερμανό προπονητή και τον ανάγκασε να του δώσει εξηγήσεις. Ο Κουρζαουά στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους Παριζιάνους, οι οποίοι οδεύουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.


Η Μονπελιέ τελείωσε το πρωτάθλημα με εννιά παίκτες καθώς ο Σοτάρ αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε επτά λεπτά (81' και 88') και αποβλήθηκε.


 

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play