Καλοκαίρι. Η ιδανική εποχή για να χαθείς στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Και ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» σου προσφέρει κάθε Κυριακή ένα βιβλίο για να απολαύσεις τις πιο συναρπαστικές ιστορίες. Ιστορίες που αγγίζουν την καρδιά, μυθιστορήματα που άφησαν εποχή από τους πιο διάσημους συγγραφείς.
Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 23/08
ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ

Η πένα του Τζέρεμι Ρόμπερτ Τζόνσον, βουτηγμένη σ’ ένα μελάνι μυστηρίου, φόβου και επιστημονικής φαντασίας, μεταγράφει τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης φύσης και τις κοινωνικές αντιφάσεις. Με βαθιά ανθρώπινο και πολιτικό υπόβαθρο ανατέμνει την πολυπλοκότητα τού να υπάρχεις, ατομικά και κοινωνικά, δοσμένη σε «μικρές περιπέτειες» που θα σου μείνουν αξέχαστες. Όπως και να ‘χει, ο Τζέρεμι Ρόμπερτ Τζόνσον υπόσχεται ένα πράγμα: «Η βόλτα θα είναι ξέφρενη».
Ο Τζέρεμι Ρόμπερτ Τζόνσον είναι συγγραφέας ιστοριών μυστηρίου και τρόμου. Τα έργα του έχουν λάβει επαίνους από την εφημερίδα The Washington Post και το Publishers Weekly, καθώς και από συγγραφείς όπως ο David Wong, ο Chuck Palahniuk και ο Jack Ketchum, ενώ έχουν δημοσιευτεί διεθνώς σε πολλές ανθολογίες και περιοδικά.
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΧΡΟΝΙΚΟ: ΜΝΗΜΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Οι αφηγήσεις, οι μελέτες και οι εικόνες αποτελούν διαφορετικά κομμάτια της ίδιας ιστορίας, κομμάτια μιας πόλης που διαμόρφωσε την ταυτότητα και τη μνήμη γενεών ανθρώπων. Μιας ιστορίας που παραμένει ζωντανή και δεν θα ξεχαστεί. Από τη Σαλαμίνα στα Βαρώσια, μια διαδρομή στην ιστορία, την τέχνη και την πολιτιστική κληρονομιά. Μια έκδοση που ετοιμάστηκε σε συνεργασία με την ομάδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου.






