Ελεύθεροι και πάλι! Τι ήταν και τούτο, ε; Και μπορεί να ξαναγίνει εάν τα κάνουμε μαντάρα… Αλλά να το βλέπουμε θετικά. Και πρακτικά. Κυρίως πρακτικά. Διότι, δεν είμεθα πρακτικοί. Ένα παράδειγμα: πάρτι γενεθλίων τις προάλλες, λέει, έκανε 85χρονη. Έλαβον: εμείς ένα κρούσμα, εκείνοι 8 καταγγελίες. Προς τι;
Κατ’ αρχάς, στα 85 σου, τα γενέθλια είναι επέτειος. Ιστορική. Δεν ζει και κανείς άλλος. Πώς είναι ο Μακεδονικός Αγών; Δεν κάνουμε πάρτι για τον Παύλο Μελά. Κάνουμε; Εκδήλωσις ονομάζεται.
Θα μπορούσαν να περίμεναν κάτι μέρες. Μέρες! Από σήμερα, επιτρέπονται οι συναθροίσεις έως δέκα άτομα. Οκτώ αυτοί –οκτώ άτομα από 300 ευρώ που πλήρωσαν του Πετρίδη = 2.400 ευρώ– να της έπαιρναν δύο go go boys, να χαρεί και εκείνη το θέαμα, να τους πλουμίσει να είναι και grande ο εορτασμός και στο πλαίσιο του νόμου.
Διαβάστε περισσότερα στο ΠΟΛΙΤΗΣ PREMIUM
Θαύμα μας έσωσε από τα χέρια τους, εν Χριστώ αδελφοί!

Tags
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.