Λεμεσός: Έκλεψαν όχημα και συνελήφθησαν λίγο αργότερα – Χειροπέδες σε δύο άντρες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Στο όχημα επέβαιναν δύο άντρες, ηλικίας 36 και 48 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό οχήματος, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία για κλοπή του οχήματος από περιοχή της Λεμεσού, μέλη της δύναμης κινητοποιήθηκαν άμεσα και, σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντόπισαν το όχημα σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Στο όχημα επέβαιναν δύο άντρες, ηλικίας 36 και 48 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Τις εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα