Δεν υπάρχει λόγος βελτίωσης σχέσεων με Γερμανία υπό νέο Καγκελάριο, λέει η Μόσχα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
«Οποιαδήποτε σχέδια για την προμήθεια πυραύλων Taurus μεγαλύτερου βεληνεκούς στο Κίεβο δεν θα «έσωζαν» την Ουκρανία», πρόσθεσε.

Η Μόσχα δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν υπάρχουν λόγοι βελτίωσης των σχέσεων με το Βερολίνο υπό τον νέο Γερμανό Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς, και ότι οποιαδήποτε σχέδια για την προμήθεια πυραύλων Taurus μεγαλύτερου βεληνεκούς στο Κίεβο δεν θα «έσωζαν» την Ουκρανία.

«Στο πλαίσιο των πολυάριθμων πολεμοχαρών και ρωσοφοβικών δηλώσεων Γερμανών πολιτικών, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε βελτίωση στις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.