Γερμανία: Παραιτήθηκε και η ηγεσία της νεολαίας των Πρασίνων

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
«Εμείς, ολόκληρο το ομοσπονδιακό εκτελεστικό συμβούλιο της οργάνωσης νεολαίας των Πρασίνων, αποφασίσαμε να μην υποβάλουμε ξανά υποψηφιότητα και να αποχωρήσουμε από το κόμμα αύριο»

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης των προέδρων Ρικάρντα Λανγκ και Ομίντ Νουριπούρ, την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το 10μελές προεδρείο της νεολαίας των Πρασίνων στη Γερμανία.

«Εμείς, ολόκληρο το ομοσπονδιακό εκτελεστικό συμβούλιο της οργάνωσης νεολαίας των Πρασίνων, αποφασίσαμε να μην υποβάλουμε ξανά υποψηφιότητα και να αποχωρήσουμε από το κόμμα αύριο», γράφουν οι συμπρόεδροι Καταρίνα Στόλα και Σβένγια Απούν σε επιστολή τους προς την επίσης απερχόμενη ηγεσία του κόμματος και τους επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας στην Bundestag.

Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, το οποίο έχει στη διάθεσή του την επιστολή, η απόφαση της ηγεσίας της νεολαίας ελήφθη «τις τελευταίες εβδομάδες», πριν από την παραίτηση των Λανγκ και Νουριπούρ, οι οποίοι εξήγησαν την απόφασή τους αναφερόμενοι στα καταστροφικά αποτελέσματα στις πρόσφατες εκλογές στη Θουριγγία και στο Βρανδεμβούργο, όπου οι Πράσινοι αποκλείστηκαν από τα τοπικά κοινοβούλια και στην επιστροφή του κόμματος σε μονοψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play