Απεργούν οι εργαζόμενοι στο κατεχόμενο λιμάνι Αμμοχώστου (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Η «συντεχνία» απειλεί το «υπουργείο μεταφορών» ότι αν δεν επιλυθεί το θέμα εντός της ημέρας η απεργία θα συνεχιστεί επ΄αόριστον.

Σε απεργία κατέρχονται σήμερα οι εργαζόμενοι, μέλη της «συντεχνίας» «Λιμάν Σεν», στο παράνομο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή των μισθών τους και των δικαιωμάτων τους, που πηγάζουν από τις «συλλογικές συμβάσεις».

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι», η «συντεχνία» απειλεί το «υπουργείο μεταφορών» ότι αν δεν επιλυθεί το θέμα εντός της ημέρας η απεργία θα συνεχιστεί επ΄αόριστον.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play