Συνελήφθη 77χρονος για τα κινητά που βρέθηκαν σε ψυγείο για κρατούμενο στις Κεντρικές Φυλακές

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Τα τηλέφωνα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ερευνών που διενεργήθηκαν, στις 6 Μαρτίου 2025, στις Κεντρικές Φυλακές.

Στη σύλληψη 77χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα 14 κινητά τηλέφωνα, που εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, εντός ψυγείου, που προοριζόταν για κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 63, 51 και 47 ετών.

Τα τηλέφωνα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ερευνών που διενεργήθηκαν στις 6 Μαρτίου 2025, στις Κεντρικές Φυλακές. Συγκεκριμένα, σε αποθήκη των Κεντρικών Φυλακών, όπου φυλάσσονται είδη που προορίζονται για κατάδικους, εντοπίστηκε ένα ψυγείο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 κινητά τηλέφωνα και 12 καλώδια.    

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play