ΗΠΑ: Αίρεται η απαγόρευση διάθεσης βομβών 1.000 κιλών στο Ισραήλ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Ο Μπάιντεν είχε επιβάλει την απαγόρευση επειδή ανησυχούσε για τις επιπτώσεις που θα είχαν οι βόμβες αυτές στη Γάζα κατά τη διάρκεια του πολέμου μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος, στις 7 Οκτωβρίου 2023

Ο Λευκός Οίκος έδωσε εντολή στο Πεντάγωνο να άρει τον περιορισμό που είχε επιβάλει η κυβέρνηση του πρώην προέδρου Τζο Μπάιντεν για την προμήθεια βομβών βάρους 1.000 κιλών στο Ισράηλ, μετέδωσε σήμερα ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios, επικαλούμενος τρεις Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Η άρση της απαγόρευσης ήταν ευρέως αναμενόμενη. Ο Μπάιντεν την είχε επιβάλει επειδή ανησυχούσε για τις επιπτώσεις που θα είχαν οι βόμβες αυτές στη Γάζα κατά τη διάρκεια του πολέμου που ξεκίνησε μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος, στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Νετανιάχου και Λευκός Οίκος χαιρετίζουν την απελευθέρωση των τεσσάρων ισραηλινών ομήρων.

Πηγή: CNN Greece

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play