Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα στην είσοδο οικίας 34χρονης στην επαρχία Λεμεσού

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία - Ζημιές στην κύρια είσοδο και σε επίπλωση οικίας.

Ζημιές στην κύρια είσοδο και σε επίπλωση οικίας, που ακόμη δεν είχε κατοικηθεί, προκάλεσε εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 3:15 στην οικία ιδιοκτησίας 34χρονης, η οποία βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα της δυτικής Λεμεσού, αλλά δεν είχε ακόμη κατοικηθεί από την ίδια και την οικογένεια της.

Η σκηνή αποκλείστηκε και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις πυροτεχνουργού διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας που τοποθετήθηκε στο δάπεδο, μπροστά από την κύρια είσοδο, προκαλώντας ζημιές στη μεταλλική πόρτα, καθώς και μικρές ζημιές στην επίπλωση.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play